Het verhaal

Stellers, van waar de naam stellers? Wat hebben scharen nu met stellers te maken? Wel, om hierop te antwoorden is het handig om eerst te weten wat stellers zijn. Stellers zijn roofvogels die behoren tot de zeearenden. Niet zomaar gewone zeearenden, nee, ze worden namelijk beschouwd als één van de grootste. Daarbij zijn ze krachtig en erg indrukwekkend. Deze eigenschappen werden ook nagestreefd bij het ontwikkelen van onze kappersscharen.

Kappersscharen zijn één van de belangrijkste tools voor een goed resultaat. Daarom zijn ze van hoge kwaliteit zowel in materiaal als in scherpte. Dit valt een beetje te vergelijken met de snavel en de poten van de stellers. Op die manier zorgen de scharen voor de nodige precisie en het beste eindresultaat.

Deze roofvogels bezitten een enorme kracht en grootheid. Ook deze eigenschappen hebben we omgezet in onze kappersschaar. Zo liggen ze stevig in de hand en zullen ze niet snel slippen. Er is niet alleen gedacht aan de kwaliteit, maar ook aan de uitstraling. Stellers stralen elegantie uit, dezelfde elegantie is terug te vinden bij onze scharen.

Hopelijk is het al meer duidelijk waarom er gekozen is voor de naam ‘Stellers’. Elegantie en kwaliteit. Dat is waar we naartoe streven.

Goud

Contact Formulier